23 Haziran 2012 Cumartesi

"Bu yaptığımız yanlış!" - "Kullanılmak"

Ömrümde erkeklerden en çok duyduğum şey ne? İşte bu. "Bu yaptığımız yanlış Ucube."

Niye yanlış, nereye yanlış? Canımız istemiş oynaşmışız, canımız istemiş elleşmişiz; zorla yapılan bi şey yok ortada; hayır beni kullanıyo filan da diğilsin, ben beni sevmediğinin farkındayım. Yanlış olan bi şey yok. Ahlakına mı sığmadı? Kimin ahlakı, neyin ahlakı?

Beni kullandığı hissine kapılan erkekleri de anlamıyorum. E her şey açık, ben senin niyetini de kendi niyetimi de biliyorum. Beni "âşığım" diye kandırıp sonra da sikip gitsen belki anlarım o "vicdanım bunun için çok savaşıcak" demeni -ne dramatik cümle kurmuştu herif..- ama alan razı satan razı, vicdanın gitsin önemli işlerle uğraşsın.

Benimle irtibatı olmayıp da başka bi erkeğin bi kullandığını düşünen erkekleri de anlamıyorum. Bu iş karşılıklı, beyniniz o kadar küçük mü sizin? Beraber eğlenmenin neresi kullanmak? Eğer duygular olmadan cinsel şeyler yaşamak "kullanmak"sa ben bu dünyada erkekleri kullanmanın alasını yapıyorum demektir. Boşuna götleri kalkmasın, benim kullanıldığım kadar onlar da kullanılıyolar.

Yanlış anlaşılmasın, ben aşka inanan ve âşık olunca bambaşka olan biriyim. Bu söylediklerim âşık olmadığım ama bi şeyler yaşamaya değer gördüğüm erkekler için geçerli. (Değer görmediklerim zaten yaklaşamaz, o konuda rahatım.) Hem âşık olduğum adam beni kullansa da, öldürse de ben âşık olmaya devam ederim, öyle bi gerçek var.

Ama tabi bu en ahlaksız, en "kullanıp atıcı" gözüken tiplerin gelip de "Ama bu yaptığımız yanlış.." filan demesi ayrı bi komedi. Bu en ruhsuz, umursamaz gözüken sevgilimin en romantiklerden biri çıkması kadar şaşırtıcı.

Hayatımdaki erkeklerin sağ gösterip sol vurma potansiyallerini seviyim!

Ne dinliyorum: Ulysses, Franz Ferdinand
.Ucube

8 yorum:

bensu dedi ki...

Merhaba; blogunuzun üyesiyim bende bloguma beklerim şimdiden teşekkürler,sevgiler..

http://www.bensukaya.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

a.q sanki bizim hakkımız yok dediğin gibi ucube,aman bırak ne düşünürlerse düşünsünler hayat bizim değil miki..Seni de takdir ediyorum.yazdığın szüde begendim:)? Eğer duygular olmadan cinsel şeyler yaşamak "kullanmak"sa ben bu dünyada erkekleri kullanmanın alasını yapıyorum demektir..:)

Sirk Ucubesi dedi ki...

asi yapıncak... sen. ve ben.

Evlenelim.

Adsız dedi ki...

:)))Sana nasıl hayır diyebilirimm:)))

Sirk Ucubesi dedi ki...

evet, bütün takipçileri şahit diye alalım.. :D

Kalem Kesigi dedi ki...

"Hem âşık olduğum adam beni kullansa da, öldürse de ben âşık olmaya devam ederim, öyle bi gerçek var."

Bu mudur? Evet, budur.

pprivatelife dedi ki...

Ucube bu güne kadar okuduğum ya da duyduğum en taşaklı kadın itirafıydı bu. İnanmalısın ki ilave edilebilecek bir tek kelime bile yok. Hiç bir ilişki tek taraflı değildir. Tek taraflı zorlama ilişkiye de tecavüz deniyor. Eline ağzına sağlık. Bu arada doğru olduğunu değerlendireceğini düşündüğüm bir konu da (vay canına ne yazdım ben) şudur; Sen bu kullanma ve kullanılma konusunu kadın gözüyle değerlendirmişsin. Bir de bunun erkek gözü var. Bazıları derler ki, o kadına yazık değil mi? İyi de o kadının cinselliğini korumak kollamak sana mı düştü. Kadının istemediği hiç bir birliktelik yaşanamazki zaten. Kadın bir erkek ile birlikte oluyorda bilinmeli ki o ilişkiyi kadın da istiyordur. Kadının vajinasını kadının kendisinden daha iyi düşünecek ve koruyacak birisi olabilir mi? İşin özü; seni tebrik ediyorum.

Sirk Ucubesi dedi ki...

pprivatelife, çok teşekkür ederim. böyle şeyler duymaya -hem zihniyet hem de beğeni olarak- ihtiyacım oluyo...