12 Haziran 2012 Salı

Hayatımda ilk kez şarkı yazdım!

Kutsal "smile" çamaşırı
Ömrümde topu topu iki arkadaşımın evine gitmişimdir, bi eski sevgilim bi de Gusch. Sevgilinin evi olayı malum, ama bugün Gusch'a gidişimde bambaşka bi amaç vardı... Oturduk saatlerce -hem de yeni taşındıkları için kolilerin arasında-, 2 litre kahve içtik ve tataaaa- 3 tane -ve bi tane de yarım- şarkı yazdık! Sözüyle, melodisiyle; söyledik kaydettik.. Sadece müzisyen tayfanın soloları, introları eklemesi ve bikaç düzeltme kaldı.

Hep şarkı yazmak istemiş, sevgilileri/aşkları hep müzisyen olmuş bi kız olarak bunu yapmak, hem de grupta lead gitarı çalan eski sevgilimin yardımına muhtaç kalmadan yapmak harika bi şeydi diyebilirim. "Sen Bilirsin", "After Midnight" -ki benim favorim, çok Gotik- ve "Fool" diye üç şarkı doğurduk Gusch'la. Şimdi geriye sadece pazar günü grubun stüdyo çalışmasına gitmek, ve eski sevgiliyi siklemeden çalışmak kaldı. Patti Smith benimle gurur duyardı.

Tabi sadece şarkı yazmakla kalmadık... Gusch benim son zamanlardaki çoğu aşkımı yıllardır tanıyan bi kız, tesadüfen hep öyle bi durumumuz oldu. Nedense öylesine (!) konuşurken birden benim eski sevgilinin en sevdiği iççamaşırının aynısından Gusch'da da olduğunu fark ettik. Kız parkenin üstünde gülüyodu en son, öyle diyim.
Fotoğrafı çocuğa yollamaya çalıştım da bi türlü gitmedi, artık çocuk ne tepki verirdi bilemiyorum. O kadar kahve kafa yapıyo bende...

Alışveriş merkezinde dolaşırken harika bi telefon gördüm bakın..
Dandik bi şey ama fikir ve görüntü harika. Bi evim olursa ilk iş böyle bi şey almak... Tabi o zamana kadar ev telefonu diye bi kavram kalır mı o da merak konusu.

Seni seviyorum Gusch
Üretmek bambaşka bi şey, kafam iyi olmuştu en son yorgunluktan ve aç kalıp kahve içip durmaktan. O hâlimle "Gusch" kelimesini de ürettim ya, o da ayrı mesele. En son kafa artık nerelere uçtuysa yaptığımız kayıtlarda "burda seksi baterist bagetlere abanııır" gibi tuhaf tuhaf cümleler var, tanrı hepimizi benim içkisiz sarhoşluğumdan korusun diyorum, laçka olmuş beynimle beraber çekip gidiyorum.

Sevgilim bana geri döndü biliyo musunuz... Nihahaaa!

Ne dinliyorum: I Found A Reason, Velvet Underground
I found a reson to keep living... Oh and the reason, dear, is you...
.Ucube

2 yorum:

Adsız dedi ki...

"Smile" olayına öldüm :) özgüvenine hayranım Zombi

Sirk Ucubesi dedi ki...

bazen ben de kalıyorum özgüvenime, ama ne yaparsın bindik bi alamete, gidiyoruz kıyamete...